Q1. Is your product compatible with xyz phone?
Ans. Yes, any Android or iOS device with screen ranging 4.5 inches to 6 inches.

Q2. How long do wireless earphones last on single charge?
Ans. It can last up to 1.5 to 2 hrs approx.

Q3. Is the Bluetooth controller compatible with iphone?
Ans. Yes, it detects and changes the controller settings for iphone.

Q4. Do you give Bluetooth controller and wireless earphones separately?
Ans. Yes, please visit our website for more details.

Q5. Is there any warranty on the product?
Ans. Yes, the lenses on the headset come with 3 months warranty.

Q6. Does it have any effect on eyes?
Ans. No, PlayVR has aspherical optic resin lenses so the chances of eye straining are minimum.

Q7. Does it work with iphone 4?
Ans. Yes, it will but due to its small size the display will be pixilated.

Q8. Does it have magnetic clicker?
Ans. No, but the device uses Bluetooth controller instead.

Q9. Is Bluetooth controller re-chargeable?
Ans. The Bluetooth controller works on 2 AAA batteries.

Q10. Does the earphone have storage?
Ans. They simply run on Bluetooth interface.

Q11. Can we get the product in bulk?
Ans. Yes, please visit our website for more information.

Q12. Does the PlayVR works with Phablets?
Ans. Yes, but the display will not feel immersive due to its huge size.

Q13. Where is the company from?
Ans. We are based in Ahmedabad.

Q14. Is the rubber strap adjustable?
Ans. Yes, the nylon rubber headstrap is adjustable to all head sizes.

Q15. Does it hurt after using for a long time?
Ans. No, the PlayVR comes with foam lining on the wearable end to cushion your face and deliver comfort.

Q16. What is the weight of the product?
Ans. The PlayVR weighs nearly 210g.

Q17. Can you make a customized product?
Ans. Yes, please contact us on our website.

Q18. Where do I get VR apps from?
Ans. You can get apps from Play Store/iOS or please visit our website for recommended apps.

Q19. What type of lenses do you use?
Ans. PlayVR uses Aspherical Optical Resin Lenses.

Q20. I can see double images. What can I do?
Ans. Please use the screen divider mark and place your mobile to the exact mark
on the headset.

Q21. Can I use my content with PlayVR?
Ans. Yes, you can watch your content on PlayVR.

Q22. Is it a standalone product?
Ans. You have to use your Smartphone with the device for VR Experience.

Q23. Can I use it with spectacles on?
Ans. Yes, you can adjust the headstrap and use it with your spectacles on.

Q1. Is it really waterproof?
Ans. It is coated with water and dust resisting material.

Q2. What type of lenses do you use?
Ans. VRIZM LiteVR uses Aspherical Optical Resin Lenses.

Q3. What is QR code for?
Ans. The QR code directs you to Google Cardboard App.

Q4. Will it work with iphone?
Ans. Yes, it works with both Android and iOS devices.

Q5. Can I Use my content on the headset?
Ans. Yes, you can use your VR and 360 content with headset.

Q6. Where can I buy it in bulk?
Ans. Please visit our website for any inquiry.

Q7. Can I get customized packaging?
Ans. Yes, if you buy the product in bulk we can provide with custom branding and packaging. Please visit our website for inquiry.

Q8. Is the product compatible with xyz phone?
Ans. Yes, any phone with screen dynamics from 4.5 inches to 6 inches.

Q9. Does the product have headstrap?
Ans. Yes, the product has detachable headstrap.

Q10.What is the weight of the product?
Ans. We will update this soon.

Q11. Can I use it with the spectacles on?
Ans. Yes, you can use LiteVR with the spectacles on.

Q12. What should I do if I see double images?
Ans. Please use the screen divider mark and match it with your phone right after entering the VR mode.

Warranty Terms & Conditions:

1. The product warranty only covers the lenses in the headset starting from the purchase date to next 3 months.

2. Any claim for lenses will only be covered in case of full damages or cracks, no claim will be allowed for the scratches.

3. No warranty claim can be made for any other components of the product i.e. cloth wear and tear, headstrap damages, broken controller or earphones etc.

4. All the claims and inquiries will only be heard and registered via Email provided below.

5. All warrant claims are provided & fullfilled by Vrizm Innovations Pvt Ltd.

6. Please contact on [email protected] to obtain a service request number and shipping instructions, and to determine if this warranty is applied to your case.We cannot accept warranty claims that have not been authorised by us.

7. Under no special circumstances shall Vrizm Innovations Pvt Ltd be liable for any special incidental, indirect or punitive damages for any consequential damages, even if we know or is informed that such damages are possible.

You may register your warranty by clicking here.

Close Menu
×

Cart